Kedves Anyukák! Mit csomagoltok a gyerekeknek tízóraira, ebédre, uzsonnára, az iskolába?
Figyelt kérdés
Az unokám (12 éves) nincs befizetve az iskolában, és én nagyon aggódom emiatt, nem lehet csak szendvicsen élni . Szeretnék segíteni valahogy, csak kevés ötletem van, mit lehetne készíteni, ami tápláló, és kibírja az egész napot hűtés nélkül.2018. szept. 11. 07:51
21/23 anonim válasza:
Pf de jó lett volna, ha anno miattam is így aggódtak volna, hogy mit eszek egesznap, ehezem, vagy csak szendvicset élek stb. Én akkoriban csak szendvicset éltem, amíg iskolába jártam, egyetemig. Mivel most már évek óta dolgozom, munkában sincs meleg kaja, csak otthon, de még otthon sem mindig, mert hullák vagyunk, és kinek van kedve főzni, ha hazáért. Ilyen az élet nagyi. De szerencsére még mindig élek,hiába csak hideget tudtam enni.
22/23 anonim válasza:
- Aszalt vagy friss gyümölcsök
- diákcsemege
- hideg tejberizs
- előző napi sült hús egy kis salátával
- vegyes saláta: kukorica, koktélparadicsom, sajtkockák, dió, paprika, ilyesmiket lehet belerakni.
- készen kapható Rio mare halas saláta, kicsit drága, de könnyű enni és egészséges is
- omlett felcsíkozva: van, aki nem szereti hidegen, de szerintem finom
23/23 anonim válasza:
én reggel szendvicset csinálok kisebbik fiamnak mert glutén allergiás és mikor be volt fizetve csak kidobott pénz volt ,igy idéntől,én csinálok,reggeli és ebédet is neki szendvicset,azt megeszi ,nagyfiam sulijába nincs ebédelésre lehetőség igy ő is szedvicset vísz.semmi bajuk nem lett tölük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!