Tizoraira mit csomagoltok a gyerekeknek?
válogatós gyerekem szeptembertől lesz iskolás... már most nézegetem, hogy mit fogok nekiadni, hogy ne haljon éhen :o mert szinte biztos, hogy a menzakaját nem fogja megenni.
arra jutottam, hogy ez az oldal lesz az alap, ezt fogom magunkra alakítani:
#6: az enyém meg örökölte a jó édes anyjától az extrém finnyás hozzáállását... nagymama szerint most legalább visszakapom :o nem megnyugtató :o
szendvicset eszik, de csak bizonyos összetétellel...
szerintem ha van szendvics, vagybmi más szénhidrát (sós keksz, kréker, ropi, kis sonka vagy egyéb húsféle, sajtféle, meg némi gyümölcs (fél marék mazsola is jó pl ha a gyerek azt szereti), akkor azzal már egészen jól elvan a gyerek. bár nálunk ez majd csak ősztől lesz terítéken, majd akkor kiderül. de lelkesen követek minden ilyen fórumot :D
Nálunk elvileg kap háromszor étkezést az iskolában. Mégis mindig csomagolok neki, mert sokszor mondja, hogy undorító a reggeli meg uzsi.
Szoktam neki gyümölcsöt (banán, eper, szőlő), muffin, goffri, abonett, puffasztott rizs, müzliszelet, ropi, keksz. Többnyire ezekből válogatok.
Miután az általánosban olyan a kaja, amilyen, mindig csomagolok tízórait (ebédre alsóban be volt fizetve).
Szendvicset szoktam csomagolni - kenyérféle, felvágott, sajt, zöldség. Régebben tettem bele banánt, esetleg műzliszeletet, de mivel pocakosodni kezdett, az édesség elmaradt.
Nagy lányaimnak a szendvics mellett van még plusz, mert ők délután háromig vannak a gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!