Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti miket tennétek egy pizzára...

Ti miket tennétek egy pizzára feltétnek, ha azt a legjobbra szeretnétek csinálni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy bármilyen alapanyag rendelkezésre áll, bármilyen drága is, és bármit kombinálhatok bármivel az ízléseteknek megfelelően.

2018. szept. 5. 01:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

A valódi pizza nem a feltéttől lesz jó elsősorban, hanem a liszttől, és a 36 órás tésztakészítési módtól. Tehát ezzel kezdve, feltételezve a kiváló minőségű, fatüzeléses kemencét is, rá kétféle kombót tennék:

-caciocavallo, koktélparadicsom, szardella, morzsa, d.o.p. olívaolaj

vagy

-pisztácia, crudo, burrata

2018. szept. 5. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Házi pizzaszósz, pármai sonka, mozzarella, friss bazsalikom, esetleg rukkola.
2018. szept. 5. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
sűrített paradicsom, bazsalikom, mozzarella és erre valami frankó szalámi.
2018. szept. 5. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden létező alapanyagból lenne a hűtőben, akkor mindenből raknék rá egy kicsit. :D Ha a jeti is bent fekszik a frigóban, akkor azt is rádobom a tetejére. XD
2018. szept. 5. 19:20
 15/17 1112 ***** válasza:

Az a paradicsomos szósz, vagy tejföl alapnak

rá sonka, sajt (elég egyféle, de ha valaki úgy szereti, rakhat többfélét is; énszerintem amúgy úgy a jobb, ha nem füstölt a sajt, amúgy nem nagyon vagyok otthon sajtok terén, sima trapistát raknék rá:)) ,

mehet még: kukorica, gomba, répa, hagyma, szalámi

akár mehet rá ananász is nyugodtan:) Szerintem jó helyen van az a pizzán:)

akár még kapor is, de az nem tudom, mennyire illik hozzá; aki rendszeresen eszik pizzát, az feldobhatja vele; hogy ne mindig ugyanazt egye, de alapvetően szerintem nem szükséges rá

És extraként mehet még rá ketchup annak aki kívánja, majonézesen még nem kóstoltam:):)

Szerintem a tojás meg a borsó pl nem illenek annyira egy pizzához:) A borsó elfér, de itthon teszteltük tojással is, nem jött be:)

Egyébként amikor ilyen zöldségmix került rá; répa borsó talán kukorica is; akkor még az volt, hogy egy kicsit meg kellett sózni, és akkor azzal már tökéletes lett, anélkül picit üres volt meg ízetlen, szóval még megsütés után kicsi sóval a tetejére; és akkor úgy már tökre működik:)

Esetleg lehet még ilyen pici leveleket is rá szórni? Az a pepperóni, vagy ilyen borslevelek?:D De azt sem szükségszerű, talán hasonlít a kapor-kategóriához:) Ha valaki gyakran eszi, és van kedve, feldobhatja vele.:) Ja megvan, még nem olvastam a korábbi válaszokat; de lehet, hogy az oregánóra gondolok:):):) Szóval az ilyen pici levelek ilyen fűszer sem szükségesek rá, de aki gyakran, és akkor váltogathatja, hogy most azzal eszi, vagy most azzal nem:)

Meg egyébként mehetnek rá ilyen zöldszínű paprikákból is karikák; akár csípősből, akár nem csípősből; énszerintem a csípősnek jobb az íze; a másiknak talán nem annyira a best, de a pizzán úgy sem érvényesül annyira, mert átveszik egymás ízét a kaják, és így még picit színesíti is; mehet még rá nem alap formájában is, tehát felszeletelt paradicsomkarikák is, akinek kedve van hozzá:)

Én így képzelem el:):):):)

2018. nov. 29. 17:13
 16/17 1112 ***** válasza:

*Hagymából mehet többféle is fehér/vöröshagyma-de én fehérnek hívom

meg lila hagyma, meg fokhagyma is

Az újhagyma pl talán nem annyira érvényesülne rajta:)

2018. nov. 29. 17:26
 17/17 1112 ***** válasza:
*(Amúgy AKÁR mehet többféle is talán nem feltétlenül kell túlzásba vinni, de szeretem a hagymát, tehát mehet rá; csak lehet, hogy talán ne az domináljon:))
2018. nov. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!