Rendeltek rendszeresen futárszolgálattól ételt?
Elsőnek: ha tele lenne ízfokozóval, neked is ízlett volna. :)
Én rendszeresen rendeltem, mert munkahelyen nem volt más lehetőség, normális kaja, de nem nagyon merik fűszerezni, így mindennek ugyanolyan íze van. A főzelékek nem jók, meg a főtt/sült krumpli (ez utóbbit nem lehet melegíteni, azért), mondjuk én finnyás vagyok ezen a téren, de semmi nem rosszabb, mint egy menza. Nem az ócska alapanyag miatt olcsó, hanem mert nagy mennyiségben főznek. Ha valami látványosan szar az alapanyag miatt, attól a szállítótól nem szabad rendelni, van millió másik. De az ilyenek általában 1-2 hónap alatt átnevezik magukat, az már gyanúra ad okot, ha más néven kapod az étlapot. Akkor menekülj.
Másik gond, hogy ha mindig a kedvenceidet rendeled, akkor hamar meg lehet unni, és a végén nem tudsz választani egy lepedőnyi kajából, és úgy érzed, nem is kívánsz enni.
Az elsö vagyok: aki ismeri a rendes ételek izeit, az kierzi az izfokozót! Ugyhogy nekem semmi nem izlik, ahol ezek bele vannak adagolva. Ebböl következik, hogy NEKEM nem izlik, ha tele van ilyen vacakokkal.
Másik, hogy rengeteg ember allergiás rájuk, csak ez nem a szokásos kiütésekkel jelentkezik, hanem erös fejfájás, szivtáji szoritó érzés, szivdobogás, magas vérnymás - és sokan nem tudják, hogy ezeket a problémákat az izfokozónak köszönhetik.
Ejj ha ez utóbbi ilyesztő, remélem erre a cégre nem jellemző. Rengeteg ügyfelük van, mi is kipróbáljuk, elvégre olyan káros nem lehet, ha egy csomó iskolának és kórhaznak szállítanak....
Köszönöm a válaszokat!
Milyen volt a kaja?Nem adnak keveset?
egyébként én mikor így gondoltam,hogy drágább főzni,akkor a közeli oviból hordtam az ebédet.Ilyen helyen legalább valóban nagy adagot adnak.Sokszor volt,hogy ebédre és vacsira is azt ettük.pedig a férjemnek igen jó étvágya van.
Szia!
Nem adnak keveset, leves elég sok, a másodikhoz eszünk egy szelet kenyeret és teljesen jól vagyunk lakva. Reggel fél 7 kor itt a bácsi az ebéddel, és nagyon finomak. Erre a hétre is befizettem, eddig jól működik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!