Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lesz valami bajom attól, ha...

Lesz valami bajom attól, ha sok ánizsos-mentolos cukrot szopogatok rendszeresen?

Figyelt kérdés
Olyan két nap alatt fogy el egy zacskó, napi 15-20 szem. Megnyugtat, finom és mentolos. Nem egészségtelen vagy ilyesmi?
2009. máj. 29. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Rövidtávon tuti nem káros.. de sztem hosszú távon sem.. de erről egy igazi orvost kellene megkérdezned hogy megbízható választ kapj.
2009. máj. 30. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:

3 dologra tudok gondolni...

1 a sok cukor nem tesz jót. Márcsak a fogszuvasodás szempontjából sem.

2 a mentol kimarhatja kicsit a torkodat, vagy kaphatsz torokgyulladást vagy hasonlót. Mert amikor mentolosat szopogatsz kitisztulnak a légutak és a levegőt is hidegebbnek érzed és valahogy intenzívebbnek tűnik, amikor beszívod.

3 a cukorban biztos vannak E betűs dolgok meg hasonlók...

De szerintem nem lesz tőle bajod, ebben az életben már semmi sem egészséges, nem lehet kikerülni semmit.

Idővel úgyis le fogsz szokni róla, mert unalmas lesz.

2009. máj. 30. 03:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen cukor ez? :) most úgy megkívántam :)
2009. máj. 30. 03:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Filléres.
2009. máj. 30. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
ennyi cukor sztem nem egészséges naponta.Sem a vércukorszintednek,sem a fogaidnak. Rágj inkább xilites rágót.
2009. dec. 13. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!