Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nektek folyt már ki dobozos...

Nektek folyt már ki dobozos sör táskábn?

Figyelt kérdés

Hogyan történhet ilyen?

Nekem most 100 ezres károm keletkezett belőle....

2018. aug. 27. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. aug. 27. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem szimplán kifolyt, hanem felrobbant. El tudok képzelni egy olyan rázkódást (mondjuk ahhoz tényleg erősen kell rázni a táskát, illetve rázkódnia a táskának, de egy 30 éves buszon simán lehet ilyen), hogy a dobozt szétvesse a nyomás (gondoljatok a Forma 1-es futamok végén a győztes versenyzők által a diadalmámor hevében, teljes extázisban, önkívületi sikermámorban szana-széjjel locsolt -gondolom sosem filléres, hanem minden egyes esetben méregdrága - pezsgőkre...
2018. aug. 27. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanulság: nem hordunk sört (sem dobozosát, sem üvegeset, utóbbit pláne nem - mivel törékeny) komoly (akár több tízezer forint is már komoly érték, nem kell ahhoz 6 számjegyűnek lennie a kárnak) értéket képviselő akármicsodával (legyen az akár egy méregdrága ruha, akár egy vagyont érő műszaki cikk, tökmindegy)
2018. aug. 27. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Hülyeségre nincs orvosság.
2018. aug. 27. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Elég drága söröket ihatsz vagy jó sokat cipeltél
2018. aug. 27. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ez az, szerintem is felrobbant.

10 percig volt a táskában (tetején) 3 db sör, nem volt kitéve nyomásnak, rázkódásnak.

Volt már, hogy kevésbé vigyáztam sörösdobozra, több volt, nyomódott.

130 ezerért vettem a műszaki cikket, ma megkérdeztem azért szerelőt és 130 ezer lesz a pótlása is.

Ez van.

2018. aug. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!