Ajánlanátok nekem finom vödrös, dobozos jégkrémet?
Tudom, hogy a finom meghatározás relatív.Nekem a fagylaltszerűek ízlenek. Nem szeretem a nyúlós, vaj ízű émelyítően édes jégkrémek mint mostanàban a Carte Door.
A Tescoban lehetett kapni, (a márkát nem tudom) nagyon finom zöldcitrom ízű vödrös fagyit de az idén még nem láttam.
Nekem a Manhattan Mojito és a Haagen Dazs epres sajttorta jégkrém a kedvenc.
Azt hiszem amire Te gondolsz,az átlátszó vödrös volt, és amikor felbontottad a tetején ott volt a fincsi lime öntet csíkokban.
Bocsi, ha tévedek.
Írd be googleba Gelatiamo Family lime jégkrém.
Szerintem Te erre gondolsz. :)
Amit én csinálok :)
Turmixba pici cukor, tej/vagy joghurt, egy rakat gyümölcs. Jól összemixelem, fagyis dobozba öntöm, és dermedésig 20-25 percenként átkeverem, így nem jégtömb lesz, hanem kanállal szedhető.
Páromnak most hasonló tortát fogok készíteni - márha veszi a fáradtságot és elmegy itthonról. :)
Nekem a Carte D'or-ból az ananász sorbet jött be leginkább. Vizes alapú, így nem nyúlós, igazi frissítő.
Azon kívül nekem is Lidl (Nobilissima) jégkrémek ízlenek, azon belül is a dió jégkrém.
Köszi a válaszokat.Igen a Gelatiamora gondoltam.Sajnos a Tescoban nincs, máshol még nem láttam.
Auchan nálunk sajna nincs,a Lidl-t ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!