Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Próbáltátok már az Auchanban...

Próbáltátok már az Auchanban az ilyen dobozos tortákat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményekre mert árban láttam elég jók de ízre milyenek? Mik a tapasztalatok? Konkrétan mondjuk a csokiskeksz ízű érdekelne
2018. febr. 13. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Kiábrándítóak. Ha az ember cukrászsüteményt akar enni, akkor szánja rá a pénzt, és cukrászdában vegye meg. Inkább ritkábban, de akkor finomat, igazi tejszínnel, nem csak ilyen tejszínnek látszó művalamivel, stb.
2018. febr. 13. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Mi 2 éve vettünk csokitortát, azt kaptam 30. szülinapomra!

Az egész családnak ízlett, senki nem mondta, hogy valami gond lenne vele (kb. 15 fő) :)

2018. febr. 13. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Vendégségben ettem karácsonykor, nagymamám révén itthon is hozzá vagyok szokva a nyomorult túlontúl olcsó kész süteményekhez, de ez még annál is vacakabb volt.

Ha egy mód van rá, soha többet.

Szerintem a legalja volt mindennek, amit eddig kóstoltam.

2018. febr. 13. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer vettünk csokitortát, mert véletlenül fejre állítottam a saját sütésűt, és méár nem lett volna időnk még egyet készíteni :D

Meglepően finom volt...

2018. febr. 13. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Én is Auchan-os csoki tortát ettem vendégségben és nekem ízlett.
2018. febr. 13. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Szoktam venni de citromos túrósat, könnyűnéa finom. Mellesleg olcsó.

Sokszor jártam már meg rendelt tortákkal cukrászdákban.

Nekünk bevállt, hévégen venni fogok

2018. febr. 13. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Az Auchan sajàt cukrászokkal dolgozik, helyben készítik, a tortàk nagyon finomak és mindig friss.

Többször vettem már, mindig meg voltam elègedve vele. Az ára pedig nagyon kedvező.

2018. febr. 13. 16:47
 8/12 nemcso ***** válasza:
18%
Ahol otthon készítenek tortát, süteményt, ott labdába sem rúghat az ilyen valami. 👎
2018. febr. 13. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Én dobos tortát ettem az Auchan-ból, teljesen rendben volt, nyílván kapni jobbat is, de én meglehetősen pozitívan csalódtam benne.
2018. febr. 13. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Nagyszüleim kattantak rá pár éve, azóta az ő szülinapjukon és névnapjukon csak ilyen van.

"Finom" kategóriába tenném őket. Nem maradandó élmény, vannak olyanok, amibe annyi habot tesznek, hogy mást nem érezni. Egyszer sikerült kifogniuk egy megsavanyodott túróval készült torát, az volt a mélypont. Csokitortát alapból nem szeretem, így arról konkrétan nem tudok véleményt mondani.

Dunakeszi Auchanban szokták venni.

2018. febr. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!