Próbáltátok már az Auchanban az ilyen dobozos tortákat?
Mi 2 éve vettünk csokitortát, azt kaptam 30. szülinapomra!
Az egész családnak ízlett, senki nem mondta, hogy valami gond lenne vele (kb. 15 fő) :)
Vendégségben ettem karácsonykor, nagymamám révén itthon is hozzá vagyok szokva a nyomorult túlontúl olcsó kész süteményekhez, de ez még annál is vacakabb volt.
Ha egy mód van rá, soha többet.
Szerintem a legalja volt mindennek, amit eddig kóstoltam.
Egyszer vettünk csokitortát, mert véletlenül fejre állítottam a saját sütésűt, és méár nem lett volna időnk még egyet készíteni :D
Meglepően finom volt...
Szoktam venni de citromos túrósat, könnyűnéa finom. Mellesleg olcsó.
Sokszor jártam már meg rendelt tortákkal cukrászdákban.
Nekünk bevállt, hévégen venni fogok
Az Auchan sajàt cukrászokkal dolgozik, helyben készítik, a tortàk nagyon finomak és mindig friss.
Többször vettem már, mindig meg voltam elègedve vele. Az ára pedig nagyon kedvező.
Nagyszüleim kattantak rá pár éve, azóta az ő szülinapjukon és névnapjukon csak ilyen van.
"Finom" kategóriába tenném őket. Nem maradandó élmény, vannak olyanok, amibe annyi habot tesznek, hogy mást nem érezni. Egyszer sikerült kifogniuk egy megsavanyodott túróval készült torát, az volt a mélypont. Csokitortát alapból nem szeretem, így arról konkrétan nem tudok véleményt mondani.
Dunakeszi Auchanban szokták venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!