Próbáltátok már az Auchanban az ilyen dobozos tortákat?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményekre mert árban láttam elég jók de ízre milyenek? Mik a tapasztalatok? Konkrétan mondjuk a csokiskeksz ízű érdekelne2018. febr. 13. 13:42
11/12 anonim válasza:
A fehér csokis isteni volt. Vagy 15 embernek ízlett. Szerintem ez azért mond valamit. A háziasütis ősanyákkal ne foglalkozz. Házisütiben is van sar
12/12 anonim válasza:
Regebben gyumolcsos turotortar vettunk egyszer, mert gyorsan kellett tortat szereznunk. Konnyu volt, kremes, az aahoz kepest meglepoen finom, sokkal rosszabbra szamitottunk.
Masik alkalommal a francia auchanban vettunk csokoladetortat (3 napot toltottunk ott, a fiam szuletesnapjat unnepeltuk, de kiderult, hogy a teljsen felszerelt konyhaban epp a suto nem mukodik, igy nem tudtam en kesziteni).
Komolyan mondom, hogy az egyik legfinomabb csokitorta volt, amit a hazon kivul keszitettekbol valaha ettem.
(De pl tescos csokoladetortahoz is volt szerencsem egyszer, az is orok emlek lett, de rossz ertelemben.)
Nyugodtan vallald be, anyagilag sok vesziteni valod nincs, szerintem nem fogaz csalodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!