Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kaját tudnátok ajánlani...

Milyen kaját tudnátok ajánlani egy kollégistának, aminek elkészítése nem igényel sok időt reggelente?

Figyelt kérdés
Most leszek másod éves, és egy kicsit meguntam a szendvicset, meg a bolti sütiket. Menzát nem szeretnék igényelni, ezért egy kicsivel több kaját is vinnem kell. Köszi előre is:)

2018. aug. 22. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Nem tesz jót a vízforralónak, de anno mi virslit főztünk benne, mert konyha nem volt a koliban. Abból tudsz hotdogot csinálni és azt vinni néha. :)

Vagy fapados zabkása: nyakon öntöd a zabpelyhet forrásban lévő vízzel, aztán kb 5-10 perc múlva ízesíted. Én vagy csokidarabokat olvasztok fel benne, vagy gyümit keverek hozzá. Ezt is elviheted kis zárható tálkában, mert hidegen sem rossz. (Bár a zab nem mindenkinek ízlik.)

Sajnos ha nincs konyha, nagyon nehéz változatosan étkezni, nekem is ennyi jutott eszembe hirtelen.

2018. aug. 22. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de szerencsére fel van szerelve a konyha. Köszi:)
2018. aug. 22. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi áll a rendelkezésedre a konyhában, de pl. mikróban virsli és tükörtojás készíthető, ha van kenyérpirító akkor a pirítós is adott. Ahhoz mindenféle kencéket lehet gyártani, vagy venni, tojáskrém, tonhalkrém, májkrém, avokádókrém, csak a fantázia és zsebed szabhat határt. Remélem segítettem.
2018. aug. 22. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld bigyó:)
2018. aug. 22. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A virslit nem muszáj vízben "főzni", elég mikróban átmelegíteni, mivel előfőzik gyártáskor. Ha műbeles, szedd le előre a fóliát és kb. 1,5 - 2 percig melegítsd, függően a mennyiségtől és a teljesítménytől.(én 4-6 db-ot 600 W-on 2 percig szoktam)
2018. aug. 23. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 23. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!