Céklalé elkészítése finoman?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha van valakinek bevált módszere a céklalé elkészítésére, azt megköszönném ha megosztaná velem. Ha nincs turmixgépem, akkor megteszi a botmixer is? Nyersen csináljam, vagy főzzem elő egy kicsit?
Mik a pozitív (személyes) tapasztalatok a hosszútávú fogyasztása után?
2017. márc. 4. 17:25
1/3 anonim válasza:
nem tudom, hogy csináld, de azt tudom, hogy vérszegénységre szokták javasolni :)
2/3 anonim válasza:
Ittál már céklalevet? Ha még nem, javaslom, hogy vegyél először egy dobozzal (pl. Spar sajátmárkásat, azt hiszem, bio, és hűtőben találod) és kóstold meg, mielőtt nekiállsz pacsmagolni vele. Én nem vagyok finnyás, de ezt nem bírtam meginni.
3/3 anonim válasza:
nyers céklàból sokkal jobb a vitaminok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!