Ki engedett gyümölcsökből mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sajnos mai napon bedöglött az egyik fagyasztóm, szerencsére sok dolog nem volt benne, de volt azért benne gyümölcs, ami sajnos mire észrevettem ezt az esetet, már ki engedett. Mit csináljak belőlük?2018. aug. 19. 21:32
1/6 anonim válasza:
Milyen gyümölcs ès mekkora mennyisèg?
2/6 anonim válasza:
Meggyet sütibe tennék, puhább gyümölcsöt összeturmixolnék s krémet készítenék belőle. De tényleg, milyen gyümölcs?
3/6 A kérdező kommentje:
Meggy, cseresznye, szilva
2018. aug. 19. 22:26
4/6 anonim válasza:
Hány személyes családról/vendégségről Gondoskodnál?
Másféle alapanyag holnapra?
(Segítő szándékkal írtam ki a kérdéseimet. A többi válaszolónak TÁMPONTOT ADVA...)
5/6 anonim válasza:
èn meggyből vagy jó kis meggyes kakaós piskótàt csinàlnèk vagy natúr joghurttal turmixolnám össze.
szilvàból szilvàs lepènyt
6/6 anonim válasza:
Pont Júliusban jártam így,több kiló gyümölcs olvadt ki, lekvárt és szószt főztem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!