Van olyan család, ahol nincsenek saját receptek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 17:26
11/18 anonim válasza:
Van, a miénk. Felnőttként, már feleségként tanultam főzni, a netről keresgéltem a könnyű recepteket, a mai napig a Nosalty oldalról gyűjtöm ki, hogy miket készítsek... egyetlen saját receptem nincs.
12/18 anonim válasza:
Nálam semmi sincs én rendelek mindig! Bár lehet betudható annak, hogy fiú vagyok és idegen nekem a konyha, de én valahogy "piszkos munkának" tekintem a főzést nem értem azt se amikor látom a tv ben ilyen főzős músort, hogy hogy tudnak így nyúkálni hozzá puszta kézzel az emberek!
13/18 anonim válasza:
én csak saját receptet főzök szinte. max ötletet merítek másokéból
14/18 anonim válasza:
#12 szerinted a rendelt kajádat gyártósoron készítik gépek? :D te se maradnál életben sokáig ha egyszer magadról kéne gondoskodnod
15/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nem gépek készítik csak én nem szeretem fogdosni! Ha látom, hogy készül már annyira nem esik jól mintha csak készen látnám!
17/18 anonim válasza:
De, csak nem hívta oda a konyhába, hogy ő is megtanulja, így teljesen kimaradt az életéből. Az ilyenek is egyre többen vannak...
18/18 anonim válasza:
Nálunk anyum összegyűjtött receptjeit, amik anno papírfecnire voltak írva, kapta őket innen-onnan, beleírtam egy keményfedelű füzetbe. Így egyben vannak a receptek, és írni is megtanultam. :) Visszanézni tiszta vicc, hogy írtam kb. 3. osztályos koromban, de akkor még nem volt net. Anyukám meg még most is örül neki, hogy egyben vannak a receptjei. Külön sütis, külön főtt ételes, stb. Szerettem őket beleírni. Ezzel sincs semmi gond.
Már külön családom van, nekem nincs saját receptes füzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!