Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Keresztelőre milyen menüt...

Keresztelőre milyen menüt állítanál össze?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
anyatej!
2010. jún. 20. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nyáron lesz akkor mindenképpen gyümölcslevessel indítanék, (illetve ha akarsz előételt akkor valamilyen tésztasalátát)azt ilyenkor mindenki szívesebben megeszi mint a húslevest. Másodiknak valami finoman bepácolt hússzeleteket sütnék, és csinálnék valamilyen friss nyári salátát, illetve még köretnek fűszeres burgonyát. Sütinek meg lehet többfélét akár olyat olyat is ,amit nem kell sütni hanem hűtőben dermeszteni vagy esetleg tiramisut. Én úgy vettem észre ilyen melegbe sokkal nagyobb az öröm, ha ilyen ételeket kapnak a vendégek.
2010. jún. 20. 22:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és várok még további ötleteket!
2010. jún. 22. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én unokahúgom keresztelőjén svédasztalos étkezés volt.Voltak hideg,meleg sültek,majonézes dolgok,saláták meg minden féle édesség,sütemény.Én ezt a fajta dolgot jobban szeretem mondjuk€=)
2010. jún. 22. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Húsleves,sertéspörkölt vagy fasírt salátával:)
2010. jún. 22. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam keresztelőjére hideg svédasztalt készítettem: hidegtálak, "sima" és majonézes saláták, sajtos pogácsa, gyümölcsös piskótakocka és egy torta, marcipán pólyásbabával a tetején :=).

A hideg svédasztalban az a jó, hogy mindent kényelmesen, előre el tudsz készíteni és betenni a hűtőbe. A keresztelő előtt megterítesz, így, amikor hazaértek, csak kikapod az étkeket a hűtőből és már lehet is enni, nem kell a tűzhely mellett sütögetned pl. a rántott húst.

2010. jún. 23. 06:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó ötleteket!
2010. jún. 25. 14:25
 8/8 anonim válasza:
Nyári meleg időszakban szerintem a svédasztalos megoldás a legjobb- bár nagy hőségben vigyázni kell a majonézes dolgokkal... Számomra visoznt a húslevestől ünnep egy ünnep, meg a frissensülttől... de szerintem ezek a leginkább olyan ételek, amik jelzik az ünnepet, a különlegességet. Egy ismerős bográcsgulyással "ünnepelte" meg a gyerek keresztelőjét, hát... ez is megoldás lehet.
2010. jún. 27. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!