A kalória táblázatban az értékek a nyers ételre, vagy az elkészítettre vonatkoznak?
Figyelt kérdés
PL. csirkehús esetén ugye elég gyakran előfordul, hogy sütés után súlyt veszít... Emiatt nem tudom, hogy hogy tervezzem az étrendem.2018. aug. 8. 17:07
1/2 anonim válasza:
Pont emiatt a nyersre vonatkoznak az adatok, mivel elkészítettnél merőben a vízvesztés dönt, nem lehet rendes értéket mondani (nyilván nyersen sem egyforma a víztartalom, de ezzel nem lehet mit csinálni).
2/2 anonim válasza:
Ahogy az elsö írta, mindig a nyers, fözésre elökészített élelmiszert kell mérni, mert az ami összehasonlítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!