Ételben apró fehér olyan kis mozgó valamik, lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Tegnap darált húsból fasírtot csináltunk, nem vettünk észre semmit. Ma mikor ettem, egyszer csak észre veszem, hogy apró fehér kis kukacok, vagy nem tudom micsodák mozognak a tányéron. Szerencsére épp csak egy két falatot ettem belőle, de tegnap azért többet. Anyukám még délelőtt kitette az asztalra és ott volt egész nap, most vagy ezért, vagy már eleve fertőzött lehetett a hús? Lehet tőle bajunk, hogy ettünk belőle? Íze jó volt, nem volt büdös, vagy rossz ízű.2018. júl. 23. 18:44
1/11 anonim válasza:
Nah,az lisztkukac volt😰
Jobbak horgásznak vele😂
'Beköpte a légy'
3/11 anonim válasza:
Ezzel a kukacos témával 1x már beégtél. Ez most jobb, de ez is gyenge.
4/11 A kérdező kommentje:
Te "agyoniskolázott", én most tettem fel először ilyen kérdést, mivelhogy ma történt. Előbb értelmezd amit írtam, aztán pampogjál!
2018. júl. 23. 21:17
5/11 anonim válasza:
12-24 óra kell hogy kikeljen, döghúst komázza.
6/11 anonim válasza:
"olyan kis apró valamik" nevetséges vagy, ha így lenne, már egy 5 éves is visítva rohanna ki a konyhából, hogy 'anyaaaaaaaa, kukacooooos a fasííííííírt'
7/11 anonim válasza:
Vagy tűzoltószerkóban voltak, túlélték a sütést.
8/11 anonim válasza:
Tényleg volt már ez a kamukérdés, akkor sem vette be senki.
Miféle beteg f#sznak kell vajon ahhoz lenni, hogy valakinek az legyen a fétise, hogy ilyeneket írjon ki?
9/11 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz a kukacmániáddal!
10/11 anonim válasza:
A múltkor nem csak sütést, de a mikrózást is túlélték a csirkecombok!:D
Nektek indulnotok kellene valami versenyen az azbeszt kukacaitokkal, mert kitenyésztettetek a szutyokban valami új fajt! ... vagy tényleg kezeltetned kellene magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!