Mitől lehet apró, fehér, kis "kiflialakú" kukac az ételben? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
kb (1mm-esek) mert több is van multkor főztem zöldbab levest raktam én abba minden karfiolt is azt hittem abbol jött ki de ma meg krumpli főzeléket csináltam amibe csak krumpli van meg hagyma pirospaprika fűszer és mindig csak akkor veszem észre őket amikor már teljesen kész van a leves ekkor már nem élnek de annyira gusztustalan és félek hogy nagyon ártalmas!:( Miben lehet ez?2013. okt. 12. 13:27
1/3 anonim válasza:
Rossz hírem van !! Molylepke lárva : Kidobni minden tárolot a alapanyagot . fertötleniteni minden szekrényt : vegyél moly csapdát és tedd a szekrénybe .
A füszerpaprikába könnyen belemegy.
2/3 anonim válasza:
nekem is a pirospaprikaba ment bele, aztan az osszes fuszerbe, mindent ki kellett dobni - meg a csipos pirospaprikaba is benne volt
artalmasnak nem artalmas, de eleg gusztustalan
3/3 anonim válasza:
Mind igaz, amit fentebb írtak. A molydögök mindenbe belepetéznek,majd kukaccá változtak. ha n ha lenne idejük, ki is repülnének...
takarítás, kidobálás ( tudom szívfájdalom )liszt, dara, paprika .. és még ki tudja mi.
megoldás: BIOSTOP élelmiszermolycsapda. nem reklám, én is tanács révén vettem, és bevált.
Ahol lehet kapni, azt tudom, hogy Rossmann, DM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!