Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kaviárnak milyen ize van?

A kaviárnak milyen ize van?

Figyelt kérdés

Melyik jobb a piros vagy a fekete?

Mivel szokták fogyasztani?

2010. jún. 18. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Lédús, sós hal ízű. Általában vajas kenyérrel eszik. Nekem a vörös jobban ízlik.
2010. jún. 18. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A feketét szeretem.

Kenyérre kenj vajat, aztán a tetejére kaviárt, és egyél hozzá főtt tojást, úgy az igazi :)

2010. jún. 18. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Sós hal íze van, de annál fínomabb.

Egyébként sztem a piros és a feketének ugyanolyan íze van, mert ezeket csak színezik, viszont nekem a fekete jobban tetszik színre :)

2010. jún. 18. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

feketeee:) vagy fehér, de a lazackaviárt nem szeretem, túl nagy és lédús.

jól mondták, pirítós, vajjal (nem margarin!!) a tetejére meg mehet pár csepp citromlé. ha tudsz élni, igyál hozzá pezsgőt:)

2010. jún. 18. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Picit sós halíze van.Én vajas pirítóssal és pici citromlével szeretem.A feketét jobban.

Kaptam Romániából kaviárkrémet.A receptjét nem tudom, de már tettem lépést a megszerzésére.( kicsit majonézes, hagymás, picit habos piros kaviáros krém, kenyérre kenve kell enni.Isteni!)

2010. jún. 18. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!