Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mikor jó a kolbász?

Mikor jó a kolbász?

Figyelt kérdés
ha puha a felszíne?
2018. jún. 15. 21:38
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Ha ízlik.
2018. jún. 15. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha főzöd, legyen puha a közepe is, ne csak a felszíne.

Ha sütöd, legyen puha a közepe, és roppanós a felszíne.

2018. jún. 16. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Lecsókolbász?

Lángolt kolbász?

Grill kolbász?

2018. jún. 16. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves Aranka, a felszíne mindig puha egy kicsit, de minél többet foglalkozol vele, belül annál keményebb lesz!
2018. jún. 16. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Márhogy most te készíted a kolbászt?

Vagy a kolbász már készen van, csak főzöd?

Vagy sütöd?

Zsírban és serpenyőben?

Vagy tepsiben?

Alufóliát tettél rá?

2018. jún. 19. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!