Mikor jó a kolbász?
Figyelt kérdés
ha puha a felszíne?2018. jún. 15. 21:38
2/5 anonim válasza:
Ha főzöd, legyen puha a közepe is, ne csak a felszíne.
Ha sütöd, legyen puha a közepe, és roppanós a felszíne.
3/5 anonim válasza:
Lecsókolbász?
Lángolt kolbász?
Grill kolbász?
4/5 anonim válasza:
Kedves Aranka, a felszíne mindig puha egy kicsit, de minél többet foglalkozol vele, belül annál keményebb lesz!
5/5 anonim válasza:
Márhogy most te készíted a kolbászt?
Vagy a kolbász már készen van, csak főzöd?
Vagy sütöd?
Zsírban és serpenyőben?
Vagy tepsiben?
Alufóliát tettél rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!