Hogyan puhítsam meg a kolbászt?
Figyelt kérdés
Van egy fél rúd füstölt kolbásza hűtőben, ami kissé megszikkadt. Vissza tudom puhítani az eredeti állagára?
Sajnálnám ezmiatt kidobni.(így élvezhetetlen)
2018. máj. 19. 10:16
1/8 A kérdező kommentje:
*kolbász a
2018. máj. 19. 10:17
2/8 anonim válasza:
Rakd bele valamilyen kajába. Levesbe, vagy egy rakat dologba bele lehet, mert jó ízt ad.
3/8 anonim válasza:
Nem.
A kolbásznak pedig a szikkadt a normális állapota, beb#szna ha ettől élvezhetetlen lenne.
4/8 anonim válasza:
Nedves törlőpapírba csomagolva kicsit megpuhul, de legjobb ilyen szikkadt állapotban, egy rakott krumpliba beletenni szép vékonyra szeletelve.
5/8 A kérdező kommentje:
Amikor megvettük még finom puha volt és azóta már eltelt kb egy hónap és tiszta száraz.
2018. máj. 19. 10:57
6/8 anonim válasza:
Kidobnád, mert megszáradt? Főzni nem szoktál? A rakottkrumplit már írták, de jó pl. bablevesbe, krumplilevesbe, székely- vagy töltöttkáposztába, karikára vágva rántottába, megsütve bármilyen főzelékre feltétnek /kolbászcsipsz/, vagy simán vízben főzd meg, tormával, mustárral is megeheted.
7/8 anonim válasza:
Jó kis kolbászos zöldbab leves vagy fejtett bableves, mellé egy szelet kenyér aztán nem is kell annál jobb. :)
8/8 anonim válasza:
simán vedd ki a hűtőből, fél nap alatt jó lesz, de meg nem romlik melegben a füstölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!