Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri venni egy...

Szerintetek megéri venni egy ilyen grillt?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jún. 6. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs lehetőséged a szabadban grillezni, akkor igen, amúgy nem
2018. jún. 6. 21:28
 2/13 A kérdező kommentje:
hát milyen Grillt tudnék a szabadban használni? Nincsen 60-70 ezrem rá.
2018. jún. 6. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen megéri télen is vagy rosszabb időben is finomakat tudsz rajta csinálni.
2018. jún. 6. 21:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Első sorban amúgy hamburgerhusit, csirkemellet és oldalast sütnék rajta meg néha esetleg rostélyost. Természetesen sült kolbászt is. Meg zöldségeket ilyesmit.

Ennek a mérete amúgy 61cm * 38 cm ami nem kicsi szerintem. Mind a két lapja külön szabályozható.

2018. jún. 6. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen megéri nagyon hasznos..
2018. jún. 6. 21:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy BBQ pácba teszek valami husit meg egy kis juharszirupba és megsütöm benne akkor elméletileg ropogós lesz és teljesen meegkaramellizálja a juharszirup.
2018. jún. 6. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

szerintem ezzel siman lehet a szabadban grillezni, nem mindenkinek van kertje, hogy gazpalackos grillje lehessen. kis lakas erkelyere is siman hasznalhato azonban egy ilyen. nekunk is van, 3 eve, rengetegszer hasznaltuk mar, kb aprilistol szeptemberig elsutogetunk vele, ketten vagyunk, de tobb fore is megoldottuk mar vele a kajalast.

vedd meg, es hasznald ki hogy itt a joido. :)

2018. jún. 6. 22:04
 8/13 A kérdező kommentje:
A kinti grill amúgy körülményes szerintem.. sok faszén.. és nem igazán jó kevés személyre.. most arra, hogy 2 személyre süssek.. sok faszén elmenne mert ha nem rakod meeg rendesen akkor semmit nem ér.. szóval értitek.. Mert ha vennék akkor már olyat ami rendesen zárható meg profi. De a fő baj vele ez a pazarlás lenne.
2018. jún. 6. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Mi sose használtunk palackot sem grillhez, se bográcshoz.

Faszénre sem költöttünk, egy szalonna sütés után a tüzet hagytuk parázsig leégni és utána már csak vékonyabb ágakat raktunk rá hogy bár láng ne legyen, de parázs igen.

Ettől függetlenül ettem már faszenes grillel elkészített húst, zöldséget, az állaga ugyanolyan volt mint annak amit mi csináltunk nomád módon.

2018. jún. 6. 23:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem célnak megfelelő, csak használat után jól tisztítsd meg,sokkal sikert a sütögetéshez és aztán finom legyen :-)
2018. jún. 6. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!