Első sorban amúgy hamburgerhusit, csirkemellet és oldalast sütnék rajta meg néha esetleg rostélyost. Természetesen sült kolbászt is. Meg zöldségeket ilyesmit.
Ennek a mérete amúgy 61cm * 38 cm ami nem kicsi szerintem. Mind a két lapja külön szabályozható.
szerintem ezzel siman lehet a szabadban grillezni, nem mindenkinek van kertje, hogy gazpalackos grillje lehessen. kis lakas erkelyere is siman hasznalhato azonban egy ilyen. nekunk is van, 3 eve, rengetegszer hasznaltuk mar, kb aprilistol szeptemberig elsutogetunk vele, ketten vagyunk, de tobb fore is megoldottuk mar vele a kajalast.
vedd meg, es hasznald ki hogy itt a joido. :)
Mi sose használtunk palackot sem grillhez, se bográcshoz.
Faszénre sem költöttünk, egy szalonna sütés után a tüzet hagytuk parázsig leégni és utána már csak vékonyabb ágakat raktunk rá hogy bár láng ne legyen, de parázs igen.
Ettől függetlenül ettem már faszenes grillel elkészített húst, zöldséget, az állaga ugyanolyan volt mint annak amit mi csináltunk nomád módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!