Nyert már valaki a PÖTTYÖS TÚRÓ RUDIVAL?
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?:D
Most is vettem 2 db családi csomagosat, az 10 db rudi, még ingyen túró rudit sem nyertem, nem hogy a kóddal... :D
Én egyetlen egyszer nyertem még ezelőtt 10 évvel egy tornazsákot a sport szelettel. De vagy 50-60 db biztos beaktiváltunk ha nem többet (nem azért vettük, mert nyerni lehet, hanem mert szerettük).
De ugyanezt eljátszottuk Balatonnal, pötyössel és még kitudja mikkel. Sosem nyertünk konkrét díjat.
Most legutóbb a sportszelettel 3db ingyen sportszeletet nyertem. Nem családiban vettük, hanem külön külön.
De a promóció alatt vagy 20-at kb, abbol ez a 3 volt nyerő.
Azon gondolkoztam mindig akiknél láttam a pöttyös autót, vajon mennyit küldhettek be, vagy mekkora mázlijuk volt :D
Én már nyertem Mojo hangszórót :)
És az elsőnek üzenem, hogy aki pöttyös autóval jár nem biztos hogy nyerte, valószínüleg képviselő a cégtől aki a boltokban a kihelyezéseket és az elérhetőséget ellenőrzi úgy mint a Mogyi, Borsodi, Hell cégek
Első vagyok:
Áh ezt nem tudtam, annyit tudtam, hogy voltak pöttyös auto nyeremények is.
Mi vettünk pöttyös családi csomagokat. Minden második nyert egy ingyen túró rudit.
Apum ilyen nagy kódos, ő mindent feltöltöget mindenhova. Többek között nyertünk már így coca colás bluetoothos hangszórót, gps-t és pár doboz sört.
De a sorsjegyekkel sajnos nincs szerencséje😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!