Trényi Péterné kérdése:
A pöttyös rudival, a kódbeküldéssel nyert már valaki?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a játék miatt veszem,de mivel van ez a játék a kódot beküldöm.Már több kódot(40 kódot küldtem be és egyik sem nyert és ez egy picit dühítő).Valaki már nyert a kóddal?2012. ápr. 29. 19:24
1/14 anonim válasza:
Én semmit, pedig már vagy 100-at beküldtünk. Szerintem átverés, vagy csak nagyon szerencsétlenek vagyunk.
3/14 anonim válasza:
Én is már egy csomót beküldtem. Nem nyertem semmit. Pedig nem volna rossz
4/14 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint az első válaszoló. a túrórudin kívül semmit nem nyertünk, rengeteget beküldtünk. csoda lesz, ha vki nyer..
5/14 anonim válasza:
Én sem nyertem még semmit,de már kezdem feladni is...
6/14 anonim válasza:
Hát mi is beküldtünk vagy 30 kódot, de semmi. Cserébe nyertünk 9 rudit.:) Nem valószínű, hogy csalás, szimplán a 40 kód is elhanyagolható a több tízmillió játékban résztvevő termékhez képest, így az esélyed is igen minimális, hogy pont te fogsz nyerni.
8/14 anonim válasza:
Mi sem nyertünk (még). Biztosan nem átverés.
9/14 anonim válasza:
Csak egy csomó rudit.Mert nálunk olyanra váltják be amivel szintén lehet nyerni.
10/14 anonim válasza:
azért marhára kíváncsi lennék, hogy a kommentem miért került törlésre????? mert leírtam, mi van a játékszabályzatban????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!