Trényi Péterné kérdése:
A pöttyös rudival, a kódbeküldéssel nyert már valaki?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a játék miatt veszem,de mivel van ez a játék a kódot beküldöm.Már több kódot(40 kódot küldtem be és egyik sem nyert és ez egy picit dühítő).Valaki már nyert a kóddal?2012. ápr. 29. 19:24
11/14 anonim válasza:
Nem. Azért mert kötöszködsz. Pont h senki nem mondta h kamu mert mi is tisztában vagyunk a dolgokkal csak leírtuk h mi nem nyertünk. Erre miért is kelett nekiállni okoskodni???
12/14 anonim válasza:
Szerintem se kellett volna törölni.
13/14 anonim válasza:
mi eddig 13mat küldtünk be és nem nyert..:D
14/14 anonim válasza:
10-es válaszoló. Én sem értem, miért törlik ki egyesek megjegyzéseit, ami nem is rossz, de már nagyon unom.. :D
Hát, kiváncsi leszek ki fog nyerni valamit. Én már feladtam.. többe kerül a leves mint a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!