Ha nyernék egy iphone 7-et a pötyös rudival mennyiért tudnám maximum eladni?
iphone 7 32GB pöttyös hátlappal, bontatlanul és mondjuk felbontva, kibrobálva?
Árukeresőn: [link]
Akér teljes áron is, már csak amiatt, mert nem épp megszokott.
Amúgy miért ne akarhatná eladni, a helyében én is azt tenném, kell a bánatnak egy túlárazott telefon mikor az árából rengeteg mást vehetek. :D
Nos, ez olyan dolog, hogy a ynereményjátékokat szerencsére nem kötik olyasmihez, hogy utána mit csinálhat vele...
Ezen a voanlon haladva ha valaki megnyeri a lottot és az egészet odaadja valami szervezetnek, akkor azt is le lehet szólni, mert hát megnyerte és meg se tartotta?
az más, mert nem kért semmit cserébe.
úgy lenne fair, hogyha ő nem tart rá igényt, akkor odaadja valakinek, aki viszont örülne neki...ez lenne teljesen hasonló a te példádhoz...
Olvasni se tudnak egyesek" Ha nyernék " A parasztozást pedig bóknak veszem. Mivel dolgos ember vagyok.
Életemben nem nyertem semmit, ilyen kódbeküldős xarokkal és tegyük fel nyernék (Szeretnék) egy fehér iphone-t pöttyös tokkal. Azért adnám el mert leamortízálnám, mint cigányok a fehérházat heti 40 munak óra munka alatt, otthon meg vitrinbe minek tartogassam.
nem, hanem akkor nem veszek részt a játékban...ennyi az egész.
többször találkoztam már ilyen szánalmas emberekkel. lehetett koncertbelépőt nyerni, és olyanok játszottak, akikről egyértelmű, hogy el sem tud menni, mert az ország másik végében lakik...és megnyerte. eljött? dehogy jött el...az ilyen bunkóság, de ha nektek ez így van rendben, hát hajrá...értékes emberek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!