Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minden nap esztek húst?

Minden nap esztek húst?

Figyelt kérdés

A férjem elvárja, hogy minden nap legyen hús. Nekem ez fura, néha jól esne valami könnyű vacsora/ebéd. Szerinte egy férfinak hús kell, ebből nem enged. Ti hogy vagytok ezzel?

P.S. nem vitatkozunk ezen, csak kiváncsiságból kérdezem.

2018. jún. 1. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
90%
Basszus, de jó, hogy olvastam ezt a kérdést, elfelejtettem főzni!! :D
2018. jún. 1. 14:10
 12/24 anonim válasza:
100%

Nem eszünk mindennap húst, sőt van olyan is, hogy csak heti 2x. Szerintem ez attól is függ, hogy a férjed komoly fizikai munkát végez-e, mert ha igen, akkor látok benne valami logikát, hogy szüksége van húsra.

Egyébként én férjem azt sem várja el, hogy főzzek.. azt meg pláne nem, hogy mindenképp húst.

Egyezz ki vele, hogy heti 3-4x lesz hús, de többi napokon oldja meg magának, ha mindenképpen húst szeretne enni.

2018. jún. 1. 14:15
 13/24 anonim válasza:
68%
Az enyém is szereti, de mindennap biztos nem enne. Mivel még sok más kedvence is van, amihez nem kell. Meg ki győzi ezt anyagilag? (feltéve, hogy valami jobbféle része egy adott állatnak)
2018. jún. 1. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Igen.
2018. jún. 1. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Az én férjem is húst hússal eszik.

Egyébként nem egy egyszerű pali, mert levest, főzeléket abszolút nem eszik, még húsost sem, maximum a sűrűjét.

Szerencsére a tésztákat nagyon szereti, ilyenkor kiváltom a húst egy krumplis, káposztás, túrós tésztával.

Én leveses és főzelékes vagyok, ezért nem könnyű konszenzusra jutni, de megoldjuk! ... idestova 30 éve.:)

2018. jún. 1. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

Gyerekként heti 2-szer ettem húőst, az iszonyúan túl sűrű volt, a végén 8 évre vega lettem :D

Most sem eszem minden hónapban húst, az sok lenne... Kelleni nem kell, de a párom néha vesz egy nyulat és megkóstolom. Náluk gyerekként hús ment hússal, ő is kiakadt és ő is vega lett pár évre, de már ő sem az.

Ő fizikai munkás férfi, na nála minden hónapban van hús egyszer-kétszer. Ugyanúgy energiát ad neki az egész napos munkára plusz a 10-15 km futáshoz egy süti gyümölccsel, mint bármi más, nem is igényli gyakrabban a húst, szóval minek? Nyilván sok szempontból jobb, ha kevés állati terméket fogyasztunk, ökolábnyom, miegyebek. Úgyis nehéz jó forrásból szerezni dolgokat. Üzemi húst nem eszünk.

A férfiaknak, a testépítőknek, az erőemelőknek és másoknak sem kell hús, de még állati termék sem, ha meg tudja oldani s neki egyénileg nem okoz problémát a dolog. Mivel aki ön- és közveszélyes lesz, ha nem kap húst, annak valamilyen szempontból kell, de tuti nem a neme vagy a fizikai aktivitása miatt, mert energiát és tápanyagokat simán bevihet növényekből is.

2018. jún. 1. 17:07
 17/24 anonim válasza:
8%

,,A férfiaknak, a testépítőknek, az erőemelőknek és másoknak sem kell hús, de még állati termék sem, ha meg tudja oldani s neki egyénileg nem okoz problémát a dolog. Mivel aki ön- és közveszélyes lesz, ha nem kap húst, annak valamilyen szempontból kell, de tuti nem a neme vagy a fizikai aktivitása miatt, mert energiát és tápanyagokat simán bevihet növényekből is."

Vegán testépítőt nem igen láttam,de hasonlits már össze egy hús ételek nélküli bodysat egy húsfogyasztóval.

Méretek szemmel láthatóak,aki húst eszik azon masszív nagy vonzó izmok lesznek.

Nekem van kollégám vegán és úgy testépít,hát izom egy deka sincs rajta pedig évek óta jár.

Csak érdemes mellém állítani rajtam szép kidolgozott izmok vannak rajta meg mint egy 16 éves kisfiúnak a testét látnám.

2018. jún. 1. 17:13
 18/24 anonim ***** válasza:
71%

A férjem elvárja, hogy minden nap legyen hús. - akkor főzze meg magának.

Nem, nem eszem húst, max. kb. heti 1x, az is a standon árult Wurst szombatonként :).

A páromnak zömmel húsos ételt készítek, de ha elvárogatna bármit is, nagyon rosszban lennénk :P

2018. jún. 1. 17:51
 19/24 A kérdező kommentje:

az "elvárja" kifejezésen ne akadjatok ki annyira. én is elvárom tőle, hogy pl. vágja fel a fát, ő tőlem azt hogy főzzek minden nap. szerintem ez teljesen rendben van.

a válaszokat köszönöm :)

2018. jún. 1. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Én is és a férjem is vegánok vagyunk, mindketten fizikai munkát végzünk.
2018. jún. 1. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!