A férjem elvárja, hogy minden nap legyen hús. Nekem ez fura, néha jól esne valami könnyű vacsora/ebéd. Szerinte egy férfinak hús kell, ebből nem enged. Ti hogy vagytok ezzel?
P.S. nem vitatkozunk ezen, csak kiváncsiságból kérdezem.
Nem. Párom szeret csomó húsmentes ételt is, pedig férfi. Olyan viszont előfordul, hogy mást eszünk ketten, mert mást kívánunk.
2018. jún. 1. 12:21
2/24 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, ha van rá pénz.
Én ritkán tartok húsmentes napot.
2018. jún. 1. 12:21
3/24 anonim válasza:
Hülyeség. Férfiként mondom. Ebben a nagy nyári melegben nem kívánok semmi sírosat vagy nehezet. Még némi csirkehús elmegy, de van, hogy elvagyok salátán, gyümölcslevesen, túrókrémen (mármint amit én keverek), gyümölcsökön és a többi... esetleg valami zöldség alapú főtt kaja, pl töltött cukkini. Hülyeséget beszél.
2018. jún. 1. 12:23
4/24 anonim válasza:
Nem dolgozol, hogy elvarja?
Nem eszek minden nap hust, parom sem, pedig ferfi. Vegak sem vagyunk, de inkabb zoldsegeket eszunk, hust heti 2-3 alkalommal.
2018. jún. 1. 12:31
5/24 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek ahhoz, hogy dolgozom vagy sem?
2018. jún. 1. 12:36
6/24 anonim válasza:
Szokás kérdése. Nálunk jóformán hús van itthon. Főzelék is csak hússal. Kicsit nasizni akarunk, akkor törünk egy darab száraz fustoltkolbaszt, vagy egy szelet nyers sonkát vágunk. Nem kell sok, de húst hússal. Kiegészítésként, vegyes gyümölcs turmix. Valószínű át tudnánk állni a zöldségre is. Viszont a húst a legegyszerűbb, gyorsabb elkészítési.
2018. jún. 1. 12:38
7/24 anonim válasza:
Én is nagy húsevő vagyok. Ha pl. tészta vagy palacsinta a második fogás, akkor olyan levest szeretek előtte enni, amiben hús van: pl. gulyásleves, raguleves. Ha egy gyümölcsleves vagy paradicsomleves után túrós tészta van, az nekem kicsit gyönge ebéd. Persze volt már ilyen, nem is szóltam miatta. Kevés időnk van, tehát sokszor az dönt, hogy mit lehet egyszerűen és rövid idő alatt elkészíteni.
2018. jún. 1. 12:48
8/24 Bence_ válasza:
Sok pasit ismerek akik ha nem esznek húst 2 nap után kiborulnak.
Néha egy-egy ebéd belefér amiben nincs hús. De az a jó ha minden nap van. Ő így van össze rakva.
Nekem az lenne a sok ha minden nap kéne ennem.
2018. jún. 1. 12:51
9/24 anonim válasza:
Eleinte nálunk is így ment, másfél év együttélés után eljutottunk odáig, hogy már nem esik kétségbe, ha nincs kedvem meló után főzni, megoldja magának. :D
Egyébként nekem alapvetően nem lenne bajom a mindennapi hússal (pl. nekem simán jó lenne a csirkemell minden nap ebéd gyanánt), de a napi főzés nem fér bele az életembe.
2018. jún. 1. 13:42
10/24 anonim válasza:
Igen,èn is imàdom plusz amatőr szintű testèpítő vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!