Mi a kedvenc csokija?!?!?!
"Kezdő segítségnek... megosztó íz, vagy nagyon szereted vagy nagyon utálod, de inkább nem szokták szeretni"
Aki kitalálja, az vendégem egy k**va nagy fröccsre!
Mentás csoki?:D
Mert az pl nálam extrém fúj
De anyukámnak meg extrém szerelem xd
Nem mentás, chilis, és már csak 2 lehetőségem van rákérdezni srácok, utána buktam a játékot:D
Viszont lehet kérdezni tőle, mintha barchoba lenne, szóval várom az ötleteket, milyen kérdéssel lehetne leszűkíteni a lehetőségeket:D A tét nőtt, a fröccs mellé a nyertes kap egy feles pálinkát is!
Nem lehet hogy túlgondoljátok? :D
Talán az étcsoki... sokan nem szeretik, keserű íze miatt megosztó mert valaki pont ezért szereti
Én szinte mindegyiket szeretem. A corn flakes-eset nem. Nem kell ilyen szutykokkal gyalázni a csokit. A földimogyorósat, ami nincs felütve karamellel, azt sem szeretem. Az Afrikana csoki jut róla eszembe. Gyerekkorom rémálma volt. Ócska bevonó csoki, félig pörköletlen, héjas, ipari földimogyoró, amit a madáreleségekbe raknak. Brr
Aztán megjelent a kókuszos változata, az is kaka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!