Sokat ettem vagy nem? Nem tudom eldönteni :D
Nem, nem fogyokúrázok, viszont szeretnék izmosodni. Edzeni edzek, de nem tudom milyen étrendet alakítsak ki mellé. Úgy gondoltam, maradok a viszonylag "normál" étrendnél. A mai napihoz hasonlóan szoktam étkezni:
Reggeli: rántotta,puffasztott rizs és zöldségek
Ebéd: egy hatalmas szelet hal krumplival és kevés majonézes kukoricával
+ délután még egy hal és puffasztott rizsek sonkával, és egy sajtoskifli
Vacsora:zabkása banánnal,eprekkel és joghurttal (natúr, de általában gyümölcsössel szoktam enni)
Általában kb. Mindig ennyit eszek, viszont nem mindig ilyen egészségesen. Valaki hozzáértő esetleg leírná a véleményét? Tanácaok jöhetnek! Akik csak beszólni szeretnének kérem őket hogy ne fáradjanak, köszi.
16/L
Nincsenek mennyiségek... A rántotta 1 tojásból vagy 5-ből van? A zabkásához a zab 3 dkg vagy 13? Egyik eset sem extrém. A hatalmas szelet sem mond semmit, fogalmam sincs, mekkora az. A majonéz brutális, ott már kis különbség is sok kalória tud lenni, a krumpliról sincs adat.
Rólad sincsenek adatok, számít a kalóriaigényed, de a fehérjeigényed sem egyértelmű, az nagyban függ a súlyodtól, ha már a rendes edzés és a tömegelés adott.
A tömegeléshez ajánlott makrókat ismered testtömegkg-hoz arányítva? Bár a kalória akkor is egyéni és kitapasztalandó, de legalább a fehérjét megadja és a minimális zsírt is, bár az neked nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!