Hamburgerhez tudnátok ajánlani házi készítésű zsemlét?
Figyelt kérdés
A problémám, hogy minden házi zsemle nagyon nehéz, nagyon tömör lesz és masszív mintha kalács lenne. A bolti hamburger buci sokkal levegősebb sokkal könnyebb, sokkal keltebb.. Szóval értitek.. a házi buci meg nagyon nagyon tömör, nehéz, és zömök.. kalács szerű. Ezt kellene valahogy kiküszöbölni.2018. máj. 6. 00:33
1/4 anonim válasza:
A bolti buci tele van lisztjavítókkal. Kóstoltál már kézműves burgert jobb helyeken ahol a bucit is ők sütik? Na ott annak is súlya van.
2/4 anonim válasza:
[link] ezt szoktam sütni.. A legjobb buci recept..
4/4 anonim válasza:
Én is azt szoktam sütni, amit 2. linkelt. Szerintem nagyon finom és nem tömör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!