Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel/alapanyag amit...

Van olyan étel/alapanyag amit szíved szerint nagyon sokszor ennél egy hónapban, de nincs rá pénzügyi kereted?

Figyelt kérdés
Mert túl drágának találod ?
2018. máj. 3. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Meggylevest, túrógombocót, túró rudit, igazi paprikàs csirkèt, paprikàs csirkès spaghettit, sacher tortát, linzert, császármorzsát, igazi fánkot nem pedig az amerikai donuts fánkot, flódnit..

külföldön élek

2018. máj. 3. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Uhh...

Libamáj, avokádó, lazac, szusi, mangó. Oda vagyok értük, de májat kb. évente eszek, szusit szintén, lazacot párszor egy évben, mangót, avokádót meg 1-2 havonta.

2018. máj. 3. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Vörös tonhal filé.

Ha nagyon akarnám, ki tudnám fizetni minden héten, de sajnálok rá annyi iszonyat mennyiségű pénzt :(

Néha azért veszek, mert nagyon finom :)

2018. máj. 3. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Meglepőnek tűnhet, de igen szegények vagyunk: banán. Szénhidrátkeretem sincs rá, az igaz.

Gránátalma.

A páromnak ilyen a sajt, én több okból megtanultam minimalizálni, így ez nálam gyengébben van, de azért többet ennék, ha telne rá, főleg kéket és cheddart. De maradéktalanul boldog vagyok az olcsó sajtjaimmal is, szóval csak nüansznyi javulás lenne.

Vadlazacra s hasonlókra sem telik, de az évi 1-2 alkalommal untig elég lenne nekem. Igazából nyersen az igazán jó a lazac (no meg a vörös tonhal), ahhoz pedig jó étterembe kell menni, hogy legalább egészség szempontjából elég friss legyen, ha nem is olyan, mint tenger mellett.

De igazán sokszor ezek sem férnének be, mivel így sem eszem annyit, mint szeretnék, az ember kalóriaigénye oly pici, ha nem edz sokat. S alapvetően minimum 9-est adok 10-ből a táplálkozásomra, szerencsésnek érzem magam.

2018. máj. 3. 21:15
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Sushi, mármint nem a sima surimis-lazacos-ubis, bár azo is jók de a fancy éttermi amiben már nagyobb a választék :D
2018. máj. 3. 22:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kacsamell, lazac, makadámdió :)
2018. máj. 3. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Báránycomb, vadhúsok, kézműves sajtok, rákok, áfonyalé 100%-os.
2018. máj. 3. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Itt is a kézműves vegán sajt. Ugyan közel van, de 2200 forint egy öklömnyi darab (amennyit egyszerre megennék) ez legfeljebb évente néhányszor fér bele. Készíthetném itthon is, de érlelni kell, és nem bízom annyira magamban (meg lusta is vagyok). Néhány másik vegán termék is van, ami eléggé a pénzügyi (vagy távolság) kereteink határán van, de azokat azért kicsit gyakrabban vesszük.
2018. máj. 4. 09:22
 19/20 Metionin ***** válasza:
100%
Lazac, tonhal, pisztráng, jó minőségű gyümölcslevek.
2018. máj. 4. 16:44
 20/20 anonim ***** válasza:
kesudió, kiloszámra tudnám enni, de nem csak drága, sok a kalória is
2018. máj. 7. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!