Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem szabad megenni a...

Miért nem szabad megenni a banán csücskét, ami nem azon a végén van, mint ahol a szára, hanem a másik végén?

Figyelt kérdés

Mármint én a belsejére gondolok. Hogy a banán húsát, ami azon a végén van, miért nem szabad megenni?

A szüleim és a nagyszüleim ezt mondták kiskoromban, de ők sem tudják, miért nem szabad megenni.

Itt megjelöltem, melyikre gondolok.

[link]

2010. jún. 13. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés, nekem is mindig kivették régebben. Szerintem nem lesz tőle semmi baja az embernek, csak az nem annyira finom. :) Olyan keményebb, meg barnább, talán azért nem szimpatikus annyira.
2010. jún. 13. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ilyenről még nem hallotam nekem egyszer mondta mamám hogy ne egyem meg de ő se tudta miért szerintem ott van a legtöbb vitamin én pl isibe amikor van banán mindig nekem adják a banán végét és én szeretem is és nem 1.2 őt ettem már meg ha érted mire gondolok :) Edd meg nyugodtan ne agodj :)

14/F

2010. jún. 13. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről még nem is hallottam.

Én mindig megeszem.

2010. jún. 13. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
En is mindig megeszem. Marmint nem a kulso barnat, hanem a belsot:D Soha nem is hallottam, hogy nem kene.
2010. jún. 13. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg szabad enni, de szar íze van.
2010. jún. 13. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz tőle,de ha elülteted azt a végét akkor kihajt=) Ott van a banán igazi "magja",tehát növény lesz belőle.
2010. jún. 14. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez igen! :) Köszi a válaszokat! :)
2010. jún. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!