Hol lehet kapni édesgyökeret?
Figyelt kérdés
Nem a krumplira gondolok!
Piacon nem láttam.
2010. jún. 13. 15:48
1/6 anonim válasza:
Gyógynövényboltban rendelik, 40gramm kb. 750 forint, hurutos megbetegedésre jó. (Meg sokan azt hiszik, hogy ez lefogyasztja őket a szokásos zabálás-tévézés kombó mellett, na ja, mindig ki kell találni valamit, hogy ne pangjon a piac. A tablettája 12ezer ft, de vegyék csak, legalább magyar termék...)
2/6 A kérdező kommentje:
A kislányomnak ajánlották teának, de nem találok sehol. A zárójelesen jót mulattam :)
2010. jún. 13. 17:05
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg "TEA-alakban" hol kapok?
2010. jún. 13. 17:06
4/6 anonim válasza:
Bármelyik patikában. Én főzetet szoktam csinálni belőle.
Sajnos miután a TV2-ben volt egy műsor, hogy fogyni lehet tőle nem nagyon fogsz kapni. A legtöbb helyen meg lehet rendelni, 2-3 nap alatt megérkezik.
(JA! Ez a fogyás dolog tényleg igaz. A dietetikusom mondta. Évente 3-5 kg-ot! XD Viszont azt elfelejtették elmondani, hogy az édesgyökér csak kúraszerűen alkalmazható...)
5/6 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi! Nem akarom lefogyasztani :)
Főzetet hogy készítesz?
2010. jún. 13. 19:44
6/6 anonim válasza:
Anyukám a múlt héten vett a Herbáriában, megyeszékhelyen. Az utolsó két csomagot hozta el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!