McDonald's vagy Burger King (vagy KFC)?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 18:32
1/16 anonim válasza:
Mekiben a bigmac, burger kingben a chili cheese nuggets sultkrumplival kfcben meg a twister :3
2/16 anonim válasza:
Hogy melyik van tele tobb mu kajaval? Osszes ugyanolyan szt
4/16 anonim válasza:
Ha pesti vagy, akkor ezek helyet szinte bármelyik kézműves hambizót meleg szívvel tudom ajánlani.
6/16 anonim válasza:
Önmagában a hamburgerrel pedig semmi gond, ha rendesen el van készítve. Hál Istennek mostanában kezd beindulni a fővárosban a gyorskaja forradalom, aminek köszönhetően már nem vagy rászorulva a kérdésben leírt triumvirátusra, ha hambira vágysz.
7/16 anonim válasza:
Nekem az első a Meki. Mert nálunk az jelent meg legelőször. Kisgyerek korom óta.
Utána jött a Burger King. Nekem az a második.
A KFC a harmadik nekem. De a KFC nekem más mint a Meki vagy a BK.
Mert a KFC-ben a rántott csirkéért megyek. Míg a Mekiben meg a BK-ba a hamburgerekért.
9/16 anonim válasza:
meki
az van hozzánk a legközelebb
10/16 anonim válasza:
Teleköpött háziburger túrós háziszósszal. Sok van belőle.
Magam részéről inkább a tripla sajtburger a mekiben vagy az aktuális specialitásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!