Mit reggelizzek?
Reggel 7 óta azon gondolkozom, hogy mit reggelizzek. Unom már a snassz szendvicset, rántottát, müzlit és társait... valami különleges ötletre lenne szükségem amiben nincs hal, nincs máj, nincs tojás.
Köszi ha adsz tippet!
Friss sajt olívaolajban fűszerekkel
Pácolt sajtok
A sajtok pácolása remek mulatság. Rengeteg kombinációt kipróbálhatunk, marinálhatjuk is a sajtokat, különféle textúrájú alapanyagokat megannyi érdekes fűszerrel házasíthatunk össze. A félkemény sajtok közül jól pácolható a trappista, az edami vagy a gouda, a friss sajtok közül remek alapanyag a mozzarella és a feta. A krémesebb állagú sajtok esetében a pácolás némi komplikációba ütközik, de ez is kivédhető, ha a sajtot valamibe töltve próbáljuk pácolni. Erre lehet jó példa a koktélparadicsomba vagy apró paprikába töltött feta, esetleg kecskesajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!