Mit reggelizzek vagy ne egyek, ha első órám tesi?
Szerintem tesi előtt mindenképp egyél. Én legalábbis úszni járok reggelente, és ha nem eszek előtte, akkor kb. belefulladok a vízbe, annyira nincs semmi energiám.
Valami szendvicset egyél, vagy péksütit. Nem leszel tőle rosszul, nyugi.
Szénhidrat meg egy kis fehérje.
A banán kiváló,mellés sajt,tojas.
Ezt Neked kell kitapasztalnod, nem mindenkinek ugyanaz a jó. Én nem ennék, mert nekem az a megfelelő. Abszolút semmi energiaproblémám nincs, simán lapátoltam sittet és dobáltam egész téglákat délelőtt, reggeli nélkül.
De ha ennék valamit, akkor az fehérje, zsír és zöldség lenne. Azok nem nyomnak le, a sok szénhidrát igen. Reggel amúgyis gyenge az inzulinérzékenység, gyors szénhidrátot főleg nem ennék. Azt leginkább csak edzés utánra szokták ajánlani.
Hát ezt te tudod, de mindenképp keveset egyél - ha úgy érzed, éhes maradtál, nyomj be óra előtt egy müzliszeletet, pl. -, mert ha megtömöd magad (bármennyire jól esik is) simán kijöhet óra közben.
Én minden edzés előtt pár szem kekszet, egy müzlit, csokit, vagy ilyesmit ettem, mert irgalmatlanul meghajtottak néha, és olyankor még az a kevés is émelyegtető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!