A banán hámozását melyik végén kell elkezdeni?
Figyelt kérdés
Ha a hosszabbik végén, talán a száránál kezdjük, akkor könnyen letéphető a vége, de a másik végén a barna kis izé benne marad.
Viszont ha az alsó végén kezdjük, akkor azt nehezebb nyitni, csak körömmel megy, ami néha fájdalmas.
Komoly probléma, tudom... :-)
2018. ápr. 5. 12:46
1/5 anonim válasza:
A szaranal kezdem es a vegen a barna kis ize nem marad rajta, mert kb az utolso egy centit letorom es a hejban hagyom es kidobom.
2/5 anonim válasza:
Letöröm a kis végét a tetején és úgy bontom ki.
Ha nem megy, akkor próbálkozom a másik végén, ahol a szára van :)
Vagy ha otthon vagyok, akkor levágom. Így a legegyszerűbb.
4/5 anonim válasza:
Én az "alsó" végén szoktam megbontani, és egyszerűen beleharapok a végébe, és foggal el kezdem húzni, úgy könnyen lejön.
Tudom, színesbőrűek és nyugdíjas mamák fogdosták előttem stb. de eddig nem volt semmi bajom tőle.
5/5 anonim válasza:
Amelyiken akarod. Én soha nem fogom a száránál kezdeni, az nekem nem logikus. Mivel a banán hámozása igen könnyű, nem is értem, miért okoz valakinek problémát, igaz, a gránátalma körüli kavart sem értem, az se vészes, de az már komplikáltabb egy egész picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!