Amivel akarod. Kanállal szokták, azt hiszem, de otthon, megfelelő feltételek esetén akár kézzel is eheted, persze villával és evőpálcikával is okés. A késbe már lenne, aki belekötne, én nem, ha kinézem belőled, hogy nem vágod, szúrod meg magad.
Lehet, hogy az se teljesen mindegy, milyen befőtt. Bár engem még az ételtípus sem szokott zavarni, képes vagyok villával enni mindent, ami nem leves (azt csak ritkán). Sokszor eszem kanállal, de akkor is van, hogy valamiért villa kerül sorra egy arra elvben nem alkalmas ételnél. Na és? Jogom van hozzá, a párom pedig nem köt bele, mert ő is evett már evőpálcikával joghurtot (polgárpukkasztásnak, de akkor is. simán megoldható).
Én villával szoktam. Van egy “kényszeres szokásom”, csak levest eszek kanállal, valamint joghurtot.
Befőttet (barack vagy meggy) villával eszem. Sőt beteges de a szószt is villával eszem. :(
Ha köretre gondolsz, a barack befőttet szokták enni tejberizshez, húsokhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!