Mivel/mitől másabb a faros csirkecomb?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy olcsóbb, vettem is belőle és várja hogy megfőzzem de mitől másabb a normál illetve az egész combtól??2017. ápr. 27. 05:24
1/6 anonim válasza:
Több a csont benne, mert a fél farrésszel együtt van kanyarítva, nem csak az alsó-felső comb.
2/6 anonim válasza:
A farrész a súly kb 1/3-át teszi ki, ezért jóval kevesebb húst kapsz azonos súlyra számítva.
Viszont sokak szerint ez a rész sokkal ízesebb, az elkészült étel jobb lesz. Vannak, akik meg a farrészt leszedik és külön készítik el levesnek.
3/6 anonim válasza:
Én is leszedem, nem sütöm meg a combbal együtt.
Majd amikor pörköltet, vagy rizses húst készítek, akkor veszem elő. Azokban szeretem a szopogatós, csontos húst. Persze levesben is jó.
4/6 anonim válasza:
A jobb ízhatást éppen a csontos részek adják, pörtköltnek kiváló!
5/6 anonim válasza:
Egyetértek, hogy pörköltnek megéri, de pl rántani már nem, mert túlságosan csontos.
6/6 anonim válasza:
Tölteni szoktam. Levágom a püspökfalatot,jól megtisztítom a bőrét, készítek egy finom tölteléket, megtöltöm és tepsiben megsütöm. A far részt nagyon jól esik úgy leszopogatni. A töltelék miatt pedig jó kiadós étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!