A gyombert hogy/mivel erdemes enni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:07
1/4 anonim válasza:
Húslevesbe szoktam kicsit tenni.
Aztán itt van a kedvencünk, amit sűrűn elkészítek, ebbe is kell:
Tegnap apró halat vettem, tehát úgy értsd amit kilóra lehet venni, akkorák, mint a kisujjad. Azokat forgattam be őrölt gyömbéres lisztbe, és citromhéjat reszeltem rá, és így sütöttem ropogósra.
2/4 anonim válasza:
Szoktam tenni húslevesbe, brassóiba, sülthúsra, forralt borba, limonádéba, vagy forró vízbe aprítom, és mézzel ízesítve iszom.
3/4 anonim válasza:
Alapjába véve a gyömbér az egy fajta ételízesítö fészerféle. A kínaiaknál a gyömbér az mint nekünk a fokhagyma. De mivel különlegessen univerzális a zamata, igy elõfordul egyaránt sós ételben mint édesben is.
Nem csak forralt borba lehet rakni, hanem tejába is, mint említették.
Nem csak savanyítot létezik Sushihoz, de csemegeként még kandírozott is. stb, stb.
4/4 anonim válasza:
lekvárba, húshoz, sütibe, likőrbe, kandírozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!