Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit adjak a páromnak enni?

Mit adjak a páromnak enni?

Figyelt kérdés
Nehéz fizikai munkát végez és mindig csinálok neki szendvicset, de már én vagyok rosszul tőle(felvágott, zöldség,néha sajt).Próbálok változatosan adni neki,de azért látszik h. már ő is unja.Előttem inkább péksütit evett, vagy nem is evett semmit, csak délben.De mostanában rengeteget eszik, vagyis inkább enne.De nálunk nincs minden nap főtt kaja, szóval a nagyját meló alatt eszi.Mit tudtok ajánlani amivel jól lakik és a munkáját is tudja végezni.Mit szoktak ilyenkor a férfiak enni?
2010. jún. 10. 10:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hűtő meg mikró akkor néha főttkaja. De amúgy miért nem a párodat kérdezed meg mit akar vinni?
2010. jún. 10. 10:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
rántott hús, fasírt, sült hús
2010. jún. 10. 10:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Ő mindenre azt mondja h. "nem tudom". A hétvégi reggelivel is ezt csinálja, h. mondja h. enne valamit, mert éhes, de nem tudja mit enne.A szendvicsekkel is őgy van, h. azt tudja h. mit nem enne,de h. mit enne helyette az már rejtély.AMúgy sajna építkezésen dolgozik és ott nincs hűtő,meg semmi használható.Néha kolbászt szoktam adni neki, de idővel az is uncsi lesz.
2010. jún. 10. 10:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jún. 10. 10:29
 5/17 anonim ***** válasza:

húst.

Az kell a fizikai munkához, mellé szénidrát (rizs, krumpli, tészta)

Jó adag spagetti bolognaival, esetleg túrós csusza tejföllel

2010. jún. 10. 10:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindent és sokat!:)

A keményebb fizikai munkákhoz nagy szükség van az energiára,ráadásul meleg lett,és még fokozottabbá válik a szervezetünk igénybevétele!Nagy szükség van ilyenkor a főtt ételekre!

2010. jún. 10. 10:30
 7/17 anonim ***** válasza:
először is tisztázzuk: hűtő, mikró van a munkahelyén? van ideje melegíteni kaját?
2010. jún. 10. 10:31
 8/17 anonim válasza:
pakolj neki hideg ételt, de ne szendvicsbe, az mégis más, tegyél mindenféle jót egy kis villát és kést
2010. jún. 10. 10:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Írtam már h. nincs semmi lehetőség melegíteni vagy hűteni.
2010. jún. 10. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:

süss pizzát (tölött pizza,keress receptre neten),azt eltudja vinni,és kismillioféle dolgot tehetsz bele,laktat,párom már vagy 3-4 hónapja heti 2x azt visz magával (azért 2x csak,hogy ne unja meg)

croassan,a csomagolt...

töltött csirkecom,rántotthús,rántottakármi...reggelire hűtő nélkül is jó,1-2 óra alatt nem lesz baja

kérdés nem egyértelmű amugy,mert irod hogy nincs főtt kaja mindig náltok,tehát akkor az esti kaja is kérdés? pedig kell a főtt kaja...főzz több napra...ahogy én,ugy te is valoszinű elvagy 2 zsemlén egész nap,meg gyümölcslevesen,de ő férfi,fizikai munkát végez,neki kell a kalória,éhesen összeesik

ha pénzbeli akadálya van a főtt kajának,akkor főzz olcsóbb kajákat,de legyen mindig,tészta laktat

2010. jún. 10. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!