Miert lenne baj? Mindenki azt eszik amit akar. Kiveve a veganok. En is iszom rizstejtol elkedve tehentejig mindent ami izlik. De pl ott a paleo. Hus es zoldseg alapu dieta, nem fogyasztanak tehentejet, csak novenyit.
2018. márc. 16. 17:37
2/11 anonim válasza:
Dehogy baj. Ne érdekeljenek a vegánok, ha nem akarsz az lenni. Ahogy írták, vannak, akik nem esznek laktózt vagy akár semmilyen tejterméket, de esznek húst. Elég sokféle étrend létezik...
2018. márc. 16. 18:13
3/11 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, miért iszol növényi tejet.
2018. márc. 16. 18:14
4/11 anonim válasza:
“Azért teszem fel,mert biztos akadna olyan radikális vegán,aki kikérné magának,hogy ha növényi tejet iszom,akkor miért nem hagyom abba a húsevést is.”
Uram, irgalmazz... 🤨
2018. márc. 16. 18:20
5/11 anonim válasza:
Szerintem annak minden vegán csak örül ha többen mellőznek 1-1 állati terméket mindegy mi legyen az!
2018. márc. 16. 18:34
6/11 anonim válasza:
Szerintem a lehető legjobban csinálod, én is ezt tartom a legegészégeebb táplálkozásnak: kerülni a tejtermékeket, amennyire lehet, és nyugodtan enni a húst (minél kevésbé feldolgozott formában, annál jobb.) Amerikában is ez terjed egye inkább, ezért is van ott már válságban a tejipar. Ez várható nálunk is.
2018. márc. 16. 18:40
7/11 anonim válasza:
En is eszek hust, es novenyi tejeket iszok, mert tejfeherje allergiam van (nem osszekeverendo a laktoz intoleranciaval). Na bumm. Egyebkent rengetegen szoknak le mostanaban a tejrol, mert egyre tobben pattognak ki tole ismerosi korben. A mizonak egyebkent van 3,5-os zsirtartalmu teje, fekete dobozban. ( A tejen a szazalekok nem azt jelentik, mint pl a gyumolcsleveken. A zsirtartalmat jelolik.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!