Jobb ha én veszem meg a zöldborsót és megpucolom (kifejtem) vagy jó a fagyasztott zöldborsó is?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 23:05
11/12 anonim válasza:
Szerintem a friss a legjobb! De ha sok van, le is fagyaszthatod, így jó később is. Én a zöldbabbal jártam úgy, hogy lefagyasztottam, és isteni volt. A mirelit viszont ízetlen volt, és szálas...
12/12 A kérdező kommentje:
köszi 4 kg om volt .és lett 2 kg belőle le fagyasztattam.
2010. jún. 11. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!