Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olcsó húsnak híg a leve?

Olcsó húsnak híg a leve?

Figyelt kérdés

2018. márc. 13. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
A húsnak annyi leve van, amennyit ráöntesz.
2018. márc. 13. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
12%

a közmondás nem téved. de a hozzászóló sem.


olcsó húsból(ha még húsnak nevezhető) kevés vízzel is kihívás laktatót készíteni.

2018. márc. 13. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy közmondás, ami átvitt értelemben értendő.


A legjobb leveseket olcsónak számító, csontos húsból, vagy húsos csontból lehet csinálni.

Jellemzően a legdrágább húsokból nem is levest készítenek.

A jó ételhez, jó levesekhez, nem árt főzni tudni!:)

2018. márc. 13. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Azért híg, mert mielőtt a boltokba kerül, beáztatják... Felvesz egy csomó vizet, ezzel nő a súlya. De a jobb húsokhoz képest olcsóbban adják, szóval azt hiszed jól bevásároltál...

Aztán odarakod pl pörköltnek, vagy másnak, és mi történik? Csak úgy ontja magából a vizet, amit ugye addig főzöl általában, míg elpárolog, és végül ami hús marad, az alig valami...

Ráadásul íze sincs.

2018. márc. 13. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
24%
Híg bizony. Ráadásul az olcsó húst a szegényebb réteg vásárolja, és mint tudjuk, "szegény ember vízzel főz". Na, most akkor képzeld el a végeredményt! :-))
2018. márc. 23. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!