1/5 anonim válasza:
A húsnak annyi leve van, amennyit ráöntesz.
2/5 anonim válasza:
a közmondás nem téved. de a hozzászóló sem.
olcsó húsból(ha még húsnak nevezhető) kevés vízzel is kihívás laktatót készíteni.
3/5 anonim válasza:
Ez egy közmondás, ami átvitt értelemben értendő.
A legjobb leveseket olcsónak számító, csontos húsból, vagy húsos csontból lehet csinálni.
Jellemzően a legdrágább húsokból nem is levest készítenek.
A jó ételhez, jó levesekhez, nem árt főzni tudni!:)
4/5 anonim válasza:
Azért híg, mert mielőtt a boltokba kerül, beáztatják... Felvesz egy csomó vizet, ezzel nő a súlya. De a jobb húsokhoz képest olcsóbban adják, szóval azt hiszed jól bevásároltál...
Aztán odarakod pl pörköltnek, vagy másnak, és mi történik? Csak úgy ontja magából a vizet, amit ugye addig főzöl általában, míg elpárolog, és végül ami hús marad, az alig valami...
Ráadásul íze sincs.
5/5 anonim válasza:
Híg bizony. Ráadásul az olcsó húst a szegényebb réteg vásárolja, és mint tudjuk, "szegény ember vízzel főz". Na, most akkor képzeld el a végeredményt! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!