Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy tabletet. Olcsó...

Vettem egy tabletet. Olcsó húsnak híg a leve, de ennyire?

Figyelt kérdés
13000 forintért vettem egy Navon IQ7-et a tescoban mert akciós volt. A doboz képén Lollipop volt a tableten. Elindítottam, de a KitKat fogadott, és a beállításokban, se sehol nincs frissítés. Ez egy átvágás? Lehet valamit kezdeni ez ellen?
2015. dec. 28. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy gyors kereséssel nem találtam arra utalást, hogy lenne rá lollipop. Ha ez nálad életbevágó, akkor vidd vissza. Szerintem fontosabb, hogy hogyan működik. Lollipoppal mi lenne jobb?
2015. dec. 28. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"A doboz képén Lollipop volt"

Én nemrég láttam egy katalógusfotót, ahol egy csinos hölgy ült egy autóban. Vetem is egy olyan kocsit, de nincs mellé csinos hölgy. Átvágtak, mit tehetek? Vagy máskor inkább olvassam át a műszaki specifikációt?

2015. dec. 28. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

A specifikációkban is Lollipop volt említve, vagy csak a képen volt egy Lollipop-ra hasonlító rendszer?

Ha előbbi, akkor vidd vissza, ha utóbbi akkor a "A kép csak illusztráció", szóval így jártál.

2015. dec. 29. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem volt ráírva hogy a kép csak illusztráció.
2015. dec. 29. 18:53
 5/5 Császár Zoltán 63 válasza:

Az utóbbi években a környékünkön láttam pár "Ápiszt" bezárni, és ahova szívesen járok mostanában, ott a minap alaposan kikérdezett az eladó, hogy mire használnám azt a tollat, amit éppen vásárolnék, ki is derült, hogy ezt meg azt ne vegyem, mert a fényes papírra - amihez vettem - csúszik ill. elmaszalódik, mindez 360 Ft-ért és ezért is ezentúl ajánlom is mindenkinek ezt az papírírószerboltot. Valami ilyesféle mentalitást várnék el a kissé nagyobb összegű vásárlásoknál, nem pedig a neszeb@@@@@@ittvanvigyed vagy hanemérteszhozzájólesznekedezas@@@is. Olvastam is erről hajdanában, hogy tulajdonképpen csak Mo-on dívik az, hogy számítógéphez, hardverhez mindenki ért ill. kell értenie, mert különben átvágják.

Tudom, megkérgesedik mondjuk a bizományos kereskedő szíve, mikor egy éppencsak láthatóan leégett alaplapot akar rásózni a kuncsaft, de szerintem többségük nem fogja fel, hogy a funkcióját megtaláló termék okozta vásárlói hála a legeslegjobb reklám a személyének, boltjának.

2016. márc. 4. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!