Vettem egy chuwi v17hd tabletet de nincs rajta play aruhaz. Valami otlet?
kedves kérdező
első válaszolo nem írt marhaságot ,vegyél sürgösen normális tabot ,ne no name vackot ,akkor lesz pay aruház is a tabon .
Az meg hogy lehet? Ugyanezt rendeltem unokaöcsémnek is 1-2 hónapja, azon volt play áruház, ilyen már nem szokott előfordulni... Elfelejtették a gapps-t telepíteni a gyárba, 100%. Nem szeretem még olvasni sem ezt a zsigerből negatív hozzáállást a kínai tabletekhez, az ég egy adta világon szinte mindenkinek kínai tablete van, úgyhogy pszt... Fel kellene frissíteni az androidot, akkor talán a gapps is felkerül. Ezt olvasd végig, s kövesd az utasításokat, ha valami nem érthető, akkor írj: [link]
Ez 100%, hogy egyedi hiba, szóval ami a geeknél is kapható, azok minimálisan ellenőrzött tabletek, minden sz.rt nem adnak el, szóval a v17HD is megfelel a minimális követelményeknek, amibe nyilván beletartozik az is, hogy legyen play áruház. Egyébként meg a Chuwi ismert márkának számít Kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!