Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Olcsó húsnak még sem híg a...

Olcsó húsnak még sem híg a leve (Wobbler )?

Figyelt kérdés

4 hónapja rendeltem EBAY-ről "teszt" képpen 3 csomag "olcsó wobblert" összehasonlítás képpen ,hogy mit is kap az ember darabáron ~ 200-300 és kb 550 ft-ért (darabáron) ami a boltban 600 és kb 1200ft-nál kezdődik.

1.csomag : [link]

2. csomag : [link]

3. (ebből igaz csak 3db-ot,licittel 600ft/db ár körül) : [link] / [link]

Mentem őket kipróbálni és egy 3.5 órás dobálás eredménye : 4 csuka 2 süllő 1 balin.

Lényegében tapasztalatom az,hogy az olcsó : 200ft/db áras : tökéletesen vetekszik a boltban kapható 600ft-os szintén kínai import wobblerrel.

A 300ft-os picit jobban kidolgozott wobbler könnyedén felveszi a 700-800ft-os bolti társával a versenyt.

A csuklós 600ft-os wobblerek pedig hibátlanok ,összehasonlítási alapom csak 1 ,egy részen csuklós Rapala,azt kell,hogy mondjam van olyan jó mozgású élethű.

Igaz ez valami nyomtatott darab a grafika ,de a test fura módon tömör.

2014. dec. 27. 11:44
 1/1 Farkas Milán ***** válasza:

Erre azt szokták mondani, hogy olcsó pénzért is lehet jót találni illetve drágán is rosszat.

Én is használtam az általad elsőként ellinkelt fishing lure márkájú wobblereket, de mondjuk nekem nem voltak vele túl rózsás tapasztalataim.... manapság nem is használom őket. Az általad linkelt többi cucc pedig tényleg jónak tűnik! Én is 4-5 száz forintos gold star wooblereket használok, mondjuk én azért, mert csak éves szinten 4-5-6 alkalommal pergetek. Szerintem erre tökéletesek ezek a műcsalik is. De azért még mindig azt mondom, hogy szerezz be egy jobb salmo wobblert és hasonlítsd össze a többivel. Hatalmas különbség lesz köztük...

2014. dec. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!