Magyarként a feleségemmel kinai büfét szeretnénk nyitni? Szerintetek ez nem probléma ha nem egy kinai nő állna a pult mögött?
Figyelt kérdés
Csak azért mert mindenhol kinaiak üzemeltetik ezeket a büféket.2018. márc. 2. 11:00
1/14 anonim válasza:
Miért lenne probléma? Én szívesebben is mennék be egy magyarok által üzemeltetett kínai étterembe. Biztosabb lehetnék benne, hogy a csirkés ételek tényleg csirkéből vannak.
2/14 anonim válasza:
És akkor mitől lenne kínai az a büfé?
3/14 anonim válasza:
Sok kinai bufeben szolgaltak mar ki magyarok. Engem ez nem zavarna, csak az etel legyen finom es jo minosegu.
4/14 A kérdező kommentje:
Mi is erre gondoltunk,hogy általában a tisztaság a gond a kinaiakkal,mitől? Mert kinai ételeket főznénk.
2018. márc. 2. 11:20
5/14 anonim válasza:
# 2 Szerinted a kínai büfé attól kínai, hogy kínaiak vannak benne? :D Milyen humoros.
6/14 anonim válasza:
Dehogy probléma ne viccelj :)
Elvégre a pizzát sem olasztok sütik többynire :)
7/14 A kérdező kommentje:
értem csak olyan megszokott hogy a kinai néni áll a pultban és ki-ki nézeget a kinai ffi a konyhából,mi magunk is szeretjük a kinai kaját és azért szeretnénk egy ilyen büfét nyitni
2018. márc. 2. 11:32
8/14 anonim válasza:
Ha a kaja tényleg olyan mint az igazi kínai, akkor senkit sem fog érdekelni. Ismerek egy kínai éttermet, ott is magyarok dolgoznak csak ahogyan láttam. Szóval ez nem kifogás.
9/14 anonim válasza:
A kínai gyorsbüfékben egyik étel sem kínai.
A valódi kínai ételeket nem sokan ennék meg annyira más az ízviláguk, ráadásul horror drágák lennének az alapanyagok miatt.
10/14 A kérdező kommentje:
ezt is tudjuk,ilyen magyaritott változatok ezek
2018. márc. 2. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!