Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mondják a 100%-os...

Miért mondják a 100%-os gyümölcslére hogy rossz?

Figyelt kérdés
nem értem, hiszen nincs benne hozzáadott cukor, meg semmi csak gyümölcs... ez miért rossz?
2010. jún. 8. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz, csak szerintem nem olyan, mint amit otthon csinálnál. Lehet, hogy tényleg nincs benne cukor, meg semmi, de hasonlítsd össze egyszer azzal, amit te csinálsz. Az valahogy más.
2010. jún. 8. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nem rosz, sőt a legtöbbször sűrű. Űltalában csak pasztörizálják, attól csökken a vitamintartalma, de nem kellbele tartósító. Mi csak szódával felhigítva iszzuk.
2010. jún. 8. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

szia! múltkor már írtam ide valakinek, hogy anno a Parmalat érában mi is gyártottunk üdítőket./Santal/

munkámnál fogva ismerem a termékek receptúráját, így megpróbálom érzékeltetni, hogy, mi is a 100 % gyümölcstartalom.egy lt termék 1/5 része gyümölcstartalom

a többi víz.

az 1/5 rész lehet 100 % gyümölcssűrítmény, de lehet 50 %

és 12 %.a többi része cukor és aroma, de ezeket fel kell tüntetni tételesen a dobozon.tartósítót nem tartalmaztak

/ a mieink/mert magashőkezeléses technológiával készültek.

ezokból sajnos a természetes vitaminok szinte mind eltűnnek.

olyan, hogy 100 % valódi gyümölcslé, valóban csak facsarással, centrifugálással nyerhető ki friss gyümölcsből.

üdv.

2010. jún. 8. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább úgy hallottam, hogy fogyókúrában rossz, mivel a gyümölcsből gyakorlatilag csak a cukor van benne, a rost meg nem (még a rostosban is csak nyomokban), így aztán az összes pozitív hatása elvész, és csak megdobja a vércukorszintet. A gyümölcs leginkább úgy egészséges, ahogy van, a rostokkal együtt.

Italnak én mindenképpen csak vizet, teát innék, mivel a mai világban teljesen felesleges még az itallal is kalóriákat bevinni, amikor minden amúgy is baromira hízlal és cukros.

2010. jún. 8. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert a sznobok jó dolgukban már azt se' tudják, mit igyanak! Jó az, idd nyugodtan! Finom is, egészséges is. Igaz, hogy nem friss, de tiszta és kényelmes és finom.de nem fogsz kicsavargatni 6 kiló almát gondolom, ha megszomjazol. Nincs benne tartósító. Idd nyugodtan! Hadd fanyalogjanak, több marad neked! Aki egészségeset akar, az termeszt magának kukacos almát, megeszi és iszik rá vizet. Majd ha nyugdíjba mentünk, mi is így csináljuk
2010. jún. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!