Miért mondják a 100%-os gyümölcslére hogy rossz?
szia! múltkor már írtam ide valakinek, hogy anno a Parmalat érában mi is gyártottunk üdítőket./Santal/
munkámnál fogva ismerem a termékek receptúráját, így megpróbálom érzékeltetni, hogy, mi is a 100 % gyümölcstartalom.egy lt termék 1/5 része gyümölcstartalom
a többi víz.
az 1/5 rész lehet 100 % gyümölcssűrítmény, de lehet 50 %
és 12 %.a többi része cukor és aroma, de ezeket fel kell tüntetni tételesen a dobozon.tartósítót nem tartalmaztak
/ a mieink/mert magashőkezeléses technológiával készültek.
ezokból sajnos a természetes vitaminok szinte mind eltűnnek.
olyan, hogy 100 % valódi gyümölcslé, valóban csak facsarással, centrifugálással nyerhető ki friss gyümölcsből.
üdv.
Én leginkább úgy hallottam, hogy fogyókúrában rossz, mivel a gyümölcsből gyakorlatilag csak a cukor van benne, a rost meg nem (még a rostosban is csak nyomokban), így aztán az összes pozitív hatása elvész, és csak megdobja a vércukorszintet. A gyümölcs leginkább úgy egészséges, ahogy van, a rostokkal együtt.
Italnak én mindenképpen csak vizet, teát innék, mivel a mai világban teljesen felesleges még az itallal is kalóriákat bevinni, amikor minden amúgy is baromira hízlal és cukros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!