Miről lehet megismerni a minőségi, jó kávét? Milyen íze van?
Figyelt kérdés
Elmentem több nagyon dicsért, állítólag nagyon jó pesti kávézóba, és finom volt ugyan, de ízre nekem szinte majdnem ugyanolyan volt, mint a kapszulás, vagy egy otthoni főzött. De még egy drágább, minőségi instant vagy automatás (ebből is a drágább fajta) kávét se érzek lényegesen rosszabbnak íz szempontjából.2018. febr. 13. 10:46
1/6 anonim válasza:
Vegyél 3 in 1 kávét egyik kedvencem nagyon finom kávé
2/6 anonim 

válasza:

Pedig jó kávét csak otthon lehet főzni.
Igaz elég sokat kell próbálkozni , kisérletezni.
De a "jókávé" az ember függő. Mindenkinek más a JÓ.
3/6 anonim 

válasza:

A frissen pörkölt és frissen őrölt kávé a legjobb.
4/6 anonim 

válasza:

Karácsonyra vettem nagyszülőknek 125 grammos kávés csomagokat. A legolcsóbb is 1500 ft felett volt. Elmentem a helyszínre, ahol pörkölik és ott vettem át (fantasztikus illat).
Össze se lehet hasonlítani a kapszulással vagy egy olcsóbb kávéval. Sok helyen jártam kávézni, de mai napig az az etalon, mindent hozzá hasonlítok és minden más elbukik :(
5/6 anonim 

válasza:

1-es: a 3 in 1-nek köze sincs a kávéhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!